• Bezoek onze winkel in Kerkdriel
  • Breed assortiment
  • Persoonlijke service
Kiwa Pe knelkoppeling, puntstuk 32mmx1-1/4" bu.dr. Kiwa
Pe knelkoppeling, puntstuk 32mmx1-1/4" bu.dr. Kiwa €--,--

Kiwa Pe knelkoppeling, puntstuk 32mmx1-1/4" bu.dr. Kiwa

€--,--
* Excl. btw | Excl. Verzendkosten
Op voorraad
  • Top kwaliteit, door ons getest!
  • Advies nodig?
  • Bel 06-283 469 36 of kom langs in Kerkdriel!
Informatie

Blueseal16 is het made in SAB hoofdlijnmerk van PP knelfittingen voor PE buizen. Het is getest om een ​​druk tot 16 bar (PN16) te weerstaan.
Blueseal16 fittingen hebben de meest prestigieuze certificeringen van de belangrijkste internationale instellingen en zijn daarom geschikt voor gebruik in drinkwaterleidingen:
IIP (Istituto Italiano dei Plastici - Italië)
Watermark (Australiano)
Kiwa (Nederland)
Wras (Water Regulations Advisory Scheme - Groot-Brittannië)
Dvgw (Deutscher Verein des Gas- und Wasserfaches - Duitsland)
Swgv (Schweizerischer Verein des Gas- und Wasserfaches - Zwitserland)
en nog veel meer ...
De bijzonderheid die Blueseal16 fittingen onderscheidt van andere fittingen op de markt, is het afdichtingssysteem. Hij is gemaakt van een lip-seal-pakking en de kenmerkende blauwe afstandsring die hem uniek maken.
Dit afdichtingssysteem is ontworpen om de pakking tegen de buitenwand van de buis te duwen dankzij het glij-effect: wanneer de buis onder druk staat, zorgt dit effect voor een betere dichtheid rond de buis, zelfs als de buizen gekrast zijn.
Een andere bijzonderheid is de gemakkelijke en snelle montage, dankzij de vorm van de pakking, gemaakt om het inbrengen in de buis te vergemakkelijken.
Het Blueseal-assortiment bestaat uit meer dan 300 stuks, die verschillen in vorm, afmeting en gebruik. Koppelingen, bochten, 90 ° T-stukken, pluggen, etc. worden geproduceerd in SAB en kunnen buizen van 16 mm tot 110 mm verbinden. Onder de verschillende typen zijn er ook PE-koper overgangsklemfittingen, universele fittingen, knelfittingen met messing inzetstukken en fittingen met Viton O-ring en PBT-grijpring, gebruikt in contact met zuren, zoals mijntoepassingen.
Kortom, het kiezen van SAB knelfittingen is een garantie van veiligheid voor de eindgebruiker: gecertificeerd door de officiële instellingen, eenvoudig en snel te installeren, ze garanderen een perfecte duurzaamheid in de tijd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »